IFC JO19-3 wint uitwedstrijd tegen Groote Lindt JO19-2

Tekst: Jacques Grossouw
Foto’s Jacques Grossouw en Sandra van der Waal (Het fotoverslag vind je hier)

Vandaag is het mooi weer om te voetballen. Iedereen heeft er zin in, want we mogen tegen Groote Lindt en daar spelen veel jongens met een IFC verleden. In JO19-2 spelen Mohammed en Jasper. Laatstgenoemde heeft jammer genoeg een knieblessure en ontbreekt op het wedstrijdformulier. Mohammed, de nummer 7, staat daar gelukkig wel op.

Mohammed en zijn vader Anwar mis ik echt. Twee leuke mensen en Mohammed is nu zo lang en sterk en nog steeds technisch vaardig dat hij ook bij Groot Lindt JO19-2 positief opvalt.

De wedstrijd verloopt minder leuk dan ik op voorhand gedacht heb. Een als team beter spelend IFC tegen Groote Lindt met een paar technisch vaardige spelers wint uiteindelijk verdiend met 1-2. Groote Lindt kwam wel op voorsprong. Léon een mooi doelpunt na een goed genomen vrije trap van Daan leverde de gelijkmaker op en Délano knap ingeschoten en dankzij wat grabbelwerk van de keeper zorgde voor de eindstand en 3 punten.

Over de wedstrijd zelf kan ik deze keer niet zo veel schrijven. Het spelbeeld was de hele wedstrijd hetzelfde. De scheidsrechter, de heer Korteweg, bleek een prima vervanger van de scheidsrechter, die helaas verhinderd bleek. Maar het voetbal was deze keer gewoon niet leuk.