IFC was 11 oktober rap verder in de Fidus Cup.

Binnen een tijdsbestek van de eerste 30 minuten was de wedstrijd tegen het dit seizoen in de 4e klasse uitkomende BZC/Zuiderpark beslist.
Een wervelend aanvallend spelend IFC had in dat tijdsbestek liefst vijf maal gescoord.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door Yannick Jansen en het tweede door Yoeri Rombouts. In de 20ste minuut was het Michael Slingerland die de score verder uitbouwde.
De 4-0 werd gemaakt door Mitchel Ott en de 5-0 weer door Yoeri Rombouts.

Met deze stand na de rust werden alle vijf veldwissels zijnde Dennis de Koning, Tim Willemstijn, Achraf el Hajouti, Dylan de Boer en Houssem Ghazouani gelijk ingebracht voor het tweede deel van de wedstrijd.
Pas in de voorlaatste minuut van de wedstrijd was het Tim Willemstijn, niet koppend maar met zijn linkervoet, die de 6-0 op het scorebord bracht. Nadat de klok vervolgens net de 90ste minuut had aangegeven was het een speler van BZC/Zuiderpark die de 18 jarige en prima kepende Mike de Haan toch wist te passeren en zo de eindstand op 6-1 bracht.