Als je er over denkt om lid te worden

Wat leuk dat je er over denkt om te gaan voetballen. Wij kunnen ons voorstellen dat je nog niet helemaal zeker weet en dat je een keer wil meetrainen met jongens en/of meisjes van jouw leeftijd. Dat willen we graag regelen, waarbij we je beloven dat jouw meedoen geheel vrijblijvend is, dat wil zeggen dat als je een keer meetraint je nog nergens aan vast zit. Je kunt een verzoek via ons online formulier invullen, dan zorgen wij dat je welkom bent om met een team mee te trainen. Je vindt het formulier hier.

Als je je keuze gemaakt hebt, kun je ons aanmeldingsformulier invullen. Een aantal vragen moet je beantwoorden en een aantal vragen hoef je niet in te vullen als je dat niet wil. Je privacy is bij ons in goede handen. Ons privacy statement vind je hier. We vragen je in het formulier om toestemming te geven voor bij voorbeeld genoemd te worden in wedstrijdverslagen en/of fotoverslagen. Het aanmeldingsformulier vind je hier.

Nadat je het aanmeldingsformulier ingevuld hebt zal een coördinator van onze club binnen 3 dagen contact met je opnemen en je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek leggen we je uit wat het betekent om lid te worden van een voetbalclub en lid te worden van Ido’s Football Club, ofwel vv IFC.

Als het gesprek je nog enthousiaster gemaakt heeft zullen we je in een team plaatsen en een afspraak maken om te komen trainen en kennis te maken met je trainer.

Als je lid wordt is dat altijd voor een voetbalseizoen. Het voetbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni van een jaar. De laatste datum waarop overschrijving naar van de ene club naar een andere club kan is voor de A-catgorie is 15 juni. Daarna staat de KNVB het niet toe om over te schrijven. Voor de B-categorie geldt dat je wat de KNVB betreft altijd van club mag wisselen.

Je hoeft je lidmaatschap niet steeds te verlengen; meld je je niet voor 15 juni af, dan wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met een heel seizoen.

Heb je nog vragen dan kun je die per mail stellen aan Regina Rakers, ledenadministratie@ifc-ambacht.nl.

 

Wij hopen je snel te verwelkomen bij vv IFC!