Sfeer proeven en een keer meetrainen? Het kan bij IFC!

Kom een keer gezellig meetrainen bij IFC!

  • Je denkt dat je voetbal leuk vindt, en je overweegt om lid te worden van een voetbalclub. Maar je twijfelt nog. Dan willen we je graag helpen bij je keuze of je gaat voetballen of niet. Vul onderstaand formulier in en dan nodigen wij je uit voor een training en kun jij zien of het leuk is om bij IFC te trainen en te spelen!
  • Wij gaan snel bepalen met welk team je mee kunt trainen. Dit hoeft niet je definitieve team te zijn. De training is vrijblijvend, dat wil zeggen, dat als je om wat voor reden dan ook geen lid wilt worden wij dat jammer vinden, maar niet meer dan dat. Als je meetraint zit je dus niet vast aan een lidmaatschap. Let op: Bij IFC werken alleen maar vrijwilligers, die elders een vaste baan hebben. Het kan dus een paar dagen duren voordat we je verzoek helemaal verwerkt hebben! Als je binnen een week geen bericht hebt gekregen, stuur dan een e-mail aan ledenadministratie@ifc-ambacht.nl.
    Als alles goed gaat word je benaderd door de jeugdcoördinator die je op de dag van de eerste training zal begeleiden naar het team met wie je mee gaat trainen. Wij proberen altijd snel te reageren, maar soms hebben we veel aan- en afmeldingen en gaat er wat meer tijd overheen, voordat je een bevestiging krijgt. Kijk ook in je spam-box want het kan ook zo zijn dat je provider de e-mail van de ledenadministratie als spam bestempelt. Wij danken je voor je begrip.
 

Verification