Teamindeling op de website (update)

Zoals bekend publiceren wij niet de teamindelingen met alle namen van de spelers. In het menu, onder Teams, vind je de huidige teams en de spelers. Kies op de pagina van een team kies dan het tabblad Selectie en dan krijg je alle namen zoals we die in de administratie van de KNVB (Sportlink) gezet hebben. En daarbij wordt de instelling die je als speler (of ouder/verzorger van een speler) gerespecteerd. Daarmee voldoen we aan de Algemene Verordening Gegevensverwerking en wordt de privacy van onze leden gewaarborgd.

De teampagina’s kun je ook terugvinden in de App VOETBAL.NL de app van de KNVB. Maar ook in die app zie je alleen maar de namen van de spelers die aangegeven hebben dat ze geen bezwaar hebben om hun naam te laten zien. Als je inlogt zie je overigens wel altijd je eigen naam terug. In de app kun je ook de instelling wijzigen of je je naam wil laten zien en of je je foto wil laten zien.

We gaan dit weekend ook de trainers toevoegen aan de teams. Daarmee voldoen we aan de eis van de KNVB om de teams klaar te hebben voor 11 juli…..

We zijn nog in gesprek met een paar spelers om ze in te delen.

.:12-07-2021:. JO19-4 ingeschreven bij e KNVB en toegevoegd…..