1e dag Dimco IFC Girls Tournament een succes !

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat bleek ook zo te zijn tijdens de eerste dag van het Dimco IFC Girls Tournament 2017. Vrijdagavond  begon voor de werkploeg het toernooi eigenlijk al. De tenten moesten worden opgebouwd en er moest heel veel klaargezet worden, zodat alles op de eerste dag goed kon beginnen. Terwijl de eerste ploeg al ruim op tijd richting het complex van IFC kwam wandelen, kwam er ook een flinke regenwolk mee. Gelukkig bleef het tot een paar spetters vrijwel de gehele dag droog. En de zon ging steeds feller schijnen.

Vandaag, zaterdag  3 juni, was om klokslag tien uur de aftrap van de eerste wedstrijd. Onder strakke regie van de deejay Michael begonnen alle wedstrijden keurig op tijd. Het was de hele dag een schitterend gezicht hoe de meiden van negen tot en met zeventien jaar zich vermaakten op het veld. Er werd volop strijd geleverd.

De puntjes waren natuurlijk belangrijk, maar bovenal viel het iedereen op dat er zo ontzettend sportief gevoetbald werd. Rond vier uur was het tijd voor de prijsuitreiking. Mooi was te zien dat alle deelnemende teams op het hoofdveld neerstreken en stuk voor stuk naar voren werden geroepen om de verdiende beker in ontvangst te nemen. De penalybokaal voor de MO11-meiden was er eentje die in Ambacht bleef.

Maandag 5 juni is het weer een hele dag meiden- en vrouwenvoetbal. Dan komen de poules MO17-1, MO19-1, Vrouwen 2 en Vrouwen 1 in actie.

Foto’s Jeroen van der Sman: Klik op één van onderstaande foto’s  om het complete album zien.


Foto’s Ruud vd Wel: Klik op één van onderstaande foto’s  om het complete album zien.