Leuk dat je overweegt om lid te worden. We verwelkomen je graag bij IFC. Als je het al helemaal zeker weet dan kun je natuurlijk een aanmeldingsformulier invullen op de website.

Twijfel je nog of je voetbal wel erg leuk vindt, dan kun je altijd een keer meetrainen met een team. Dan kun je de sfeer proeven en kijken of het leuk is en of je IFC een leuke club vindt (en natuurlijk vind je dat na de training). Stuur een mailtje naar ledenadministratie@ifc-ambacht.nl om je interesse kenbaar te maken en dat je een training mee wil doen. Vergeet niet je geboortedatum in te vullen en of je al eerder lid geweest bent van een voetbalclub. Je krijgt een uitnodiging om mee te trainen, met het veld waar getraind wordt en de naam van de trainer waar je je kunt melden. Je kunt ook een formulier op de website invullen.

Als je meegetraind hebt heeft de trainer meteen een idee hoe goed je bent en in welk team je het beste past. Als je dan het aanmeldingsformulier op de website invult word je uitgenodigd voor dat team en kun je meetrainen en op zaterdagen met de wedstrijd meespelen.

Er is speciaal voor jeugdleden een informatieblaadje wat je hier kunt vinden.

Je kunt ook contact opnemen met de ledenadministratie, Jacob Levecqpad 5, H.I. Ambacht, 078-681 23 39 maar bij voorkeur per mail (ledenadministratie@ifc-ambacht.nl).
Bij de ledenadministratie kun je ook terecht voor het (schriftelijk) opzeggen van het lidmaatschap per e-mail.
Afmelden bij anderen geldt niet als opzegging. Stuur ook geen post naar het clubgebouw, aangezien we daar geen brievenbus hebben.

Een afmelding is pas compleet als je de bevestiging van deze afmelding van de ledenadministratie van IFC hebt ontvangen!

Na aan-/afmelden ontvang je z.s.m. een bevestiging per email.
Het lidmaatschap loopt altijd tot het einde van het seizoen (1 juli t/m 30 juni) en moet dus eventueel voor 16 juni opgezegd worden. Niet op tijd afmelden betekent contributiebetaling t/m 30 juni van het volgende jaar.