Vertrouwenscontactpersonen vv IFC

In de hartslag van voetbalvereniging IFC ligt een essentieel aspect dat verder reikt dan doelpunten en overwinningen. Dit aspect is de zorgzaamheid en ondersteuning door onze vertrouwenscontactpersonen, Ingrid en Meryl.

Ingrid en Meryl, beiden met een rustige uitstraling en oog voor detail, vervullen een cruciale rol in onze voetbalgemeenschap. Ze zijn er niet alleen om spelers en ouders van spelers te helpen met hun fysieke welzijn, maar ook om te zorgen voor hun emotionele en mentale gezondheid. Twee deskundige vertrouwenscontactpersonen, die onafhankelijk van de voetbalvereniging acteren.

In de schaduw van de kleedkamers en tribunes, bieden zij een luisterend oor aan diegenen die hun innerlijke strijd met zich meedragen. Ze weten dat het leven van een voetballer soms complexer is dan de buitenwereld kan zien. Druk van school, familieproblemen en persoonlijke uitdagingen kunnen zich opstapelen, waardoor spelers zich overweldigd voelen. Maar ook de druk die je kan ervaren als je in een teamsport het gevoel hebt er niet bij te horen is met hun altijd bespreekbaar. En je verhaal blijft bij jou en de vertrouwenspersonen.

Zij vertegenwoordigen de menselijke kant van onze vereniging, de stille krachten die kunnen helpen bij het vormgeven van de levens van onze spelers. Hun aanwezigheid herinnert ons eraan dat voetbal meer is dan een sport; het is een gemeenschap die om haar leden geeft, in goede en slechte tijden.

Wij zijn dankbaar voor Ingrid en Meryl als een aanspreekpunt, voor hun empathie, hun zorg en hun vermogen om de lasten van anderen te verlichten. Zij zijn de hoeders van ons emotionele welzijn bij IFC, en we kunnen altijd op hen rekenen, zelfs wanneer de velden donker lijken en de uitdagingen groot zijn. Samen staan we sterker, en met Ingrid en Meryl als onze vertrouwenscontactpersonen, weten we dat we nooit alleen zijn.

Je kunt ze benaderen via e-mail en geef kort het onderwerp en je voorkeur aan met wie je wil praten. Ingrid, Meryl, beiden of geen voorkeur. En alles wat besproken wordt blijft tussen jou en de contactpersonen. Tenzij je samen met je vertrouwenspersoon van mening bent dat het juist wel met anderen besproken moet worden.