Afgelastingen

Het kan voorkomen dat wedstrijden niet door gaan. Dat kan omdat de KNVB wedstrijden afgelast, maar het kan ook dat de Consul, een medewerker van de gemeente, velden afkeurt. De KNVB zal wedstrijden afgelasten als de weersomstandigheden in een district (of districten) daartoe aanleiding geven. Langdurige regenval en/of bijzonder lage temperaturen kunnen de velden schade toebrengen, of gevaarlijk zijn voor de spelers.

IFC zet in het menu Direct naar – Wedstrijden als een wedstrijd niet doorgaat. De KNVB gebruikt Teletekst pagina 603 om afgelastingen wereldkundig te maken. Daarin kan de KNVB voor één of meer districten wedstrijden afgelasten. De KNVB onderscheidt teams van de A-categorie (Zon1, Zat1, Zat 2, A1, B1 en C1) en de B-categorie (de overige teams).

De teams van IFC spelen in twee districten, West II waarin Zon1, Zat1, A1, MA1, MB1 en MC1 uitkomen en Zuid I, waarin de overige teams uitkomen.

 

Teletekst pagina 603 “Afgelastingen” wordt alleen gevonden wordt als er daadwerkelijk afgelastingen zijn. Op pagina 600 kub je dat zien. De blauwe regels kunnen niet gevonden worden.

Klik hier om Teletekst te starten op pagina 600.