20201107 IFC MO17-1 – IFCJO15-2

Verslag: Jacques Grossouw
Fotoverslag: Jacques Grossouw

De afgelopen twee weekenden hebben we onderlinge wedstrijden georganiseerd. Vorige week waren er leuke wedstrijden, met name de wedstrijden waarbij spelers voor het eerst op een groter veld moesten voetballen en de onderlinge wedstrijden meiden tegen jongens waren bijzonder leuk om te zien.

Wat je ook ziet is dat de mannelijke spelers die voor het eerst tegen de dames moeten optreden, beginnen met enig ontzag voor de dames. Andersom is dat helemaal niet het geval, sterker in de onderlinge duels gaan de dames er keihard (maar wel sportief) in.

In deze wedstrijd was het niet anders, met dien verstande dat toen MO17 de score geopend had en zelfs vergrootte de mannen van JO15-2 de juiste mentaliteit toonden en de wedstrijd ogenschijnlijk naar zich toe trokken. Er waren echter twee zaken die ervoor zorgden dat de meiden als winnaars van het veld gingen. Ten eerste de afwerking van JO15-2 was soms wat ongelukkig. Er hadden zeker meer doelpunten in gezeten, maar het geluk zat hen niet mee. Ten tweede hadden de dames een prima keeper in het doel staan.

De spelers van MO17 bleven tot het eind fel en met keurig verzorgd voetbal trokken zij vandaag aan het langste eind.