Wil je gaan voetballen? Dat kan bij vv IFC!

Wat leuk dat je wil gaan voetballen. En wat leuk dat je dat bij ons wil komen doen. Als je het al helemaal zeker weet kun je het formulier invullen. Heb je al twee keer meegetraind of weet je al in welk team je gaat spelen dan ben je na het invullen van het formulier lid van onze club en ga je spelen in het team wat met je besproken is na de eerste of tweede training.

Als je nog niet weet in welk team je gaat spelen kun je ook eerst twee keer meetrainen. Dat kun je aangeven in het formulier “Gratis proeftrainen” op de eerste bladzijde. Tijdens de zomerstop en de winterstop wordt er niet getraind en hebben zie je het formulier niet. Buiten deze twee stops kun je wel meetrainen. Als je het formulier “Gratis proeftrainen” invult maken we een afspraak met jou bij IFC (en voor de jeugdige spelers zijn ouder(s) natuurlijk welkom). We leggen dan uit hoe het werkt bij IFC. En na maximaal twee trainingen weten we in welk team je het beste kan beginnen. Je maakt kennis met je trainer en je medespelers.

Maar weet je zeker dat je snel wil gaan spelen, dan kun je ook onderstaand formulier invullen. Daarmee word je lid van onze club en lid van de KNVB en zorgen we dat je ook wedstrijden kan gaan spelen. Ook hier geldt: tijdens de zomerstop en de winterstop staat de competitie stil en wordt er dus niet gevoetbald.

Op basis van je voetbalervaring zetten we je in een team waarmee je kunt beginnen met de mooiste sport die er is: voetballen. Als na een wedstrijd en/of trainingen blijkt dat je in een ander team beter tot je recht zal komen, bespreken we dat niet je.

We horen graag wat je wil gaan doen!

Heb je nog vragen? Die kun je stellen aan de ledenadministratie. We geven dan zo snel als mogelijk een antwoord.

Onderstaand formulier kun je veilig invullen. Je gegevens (ook je bankgegevens) zijn veilig. Het is een lang formulier, maar we hebben alle gegevens nodig om je te registreren als lid van de KNVB en als lid van IFC.

Aanmeldingsformulier vv IFC

  • Lid worden van onze vereniging vv IFC is een gezellige voetbalclub. Wij bieden onze leden de mogelijkheid om op een passend niveau te voetballen. Daarbij onderscheiden we prestatievoetbal in een selectieteam en voetbal waarbij gestreefd wordt om all spelers evenveel tijd te gunnen. Voor beide categorieeën geldt dat de teams het veld in gaan om de wedstrijd te winnen. De teams trainen 2x per week en spelen op zaterdag een wedstrijd. Wil je lid worden, dan onderscheiden we drie fases. De eerste fase wordt gestart door het invullen van het webformulier, waarin een aspirant lid, of een ouder/verzorger van een aspirant lid gegevens invult. Het formulier wordt in behandeling genomen door de ledenadministratie. In de tweede fase neemt een technisch cooördinator het initiatief om je uit te nodigen voor een korte trainingsstage. Als je al afspraken gemaakt hebt met een trainer/leider van een team kan de trainingsstage overgeslagen worden. In de laatste fase word je uitgenodigd om het lidmaatschap te bespreken. Bij jonge aspirant leden worden de ouders/verzorgers uiteraard ook uitgenodigd. Hierbij hoort een rondleiding op de club, een korte uitleg wat onze normen en waarden zijn en wordt besproken in welke vorm het nieuwe lid of de ouders/verzorgers van het nieuwe lid de club kan ondersteunen in de vorm van vrijwilligerswerk.
  • Er is ruimte voor drie e-mailadressen voor b.v. lid, moeder en vader. Voor het eerste e-mailadres geldt: Voor pupillen geldt dat we het e-mailadres van een ouder/verzorger willen hebben. Voor junioren en oudere spelers kan het e-mailadres van het lid ingevoerd worden, omdat de KNVB via dit adres communiceert over overtredingen, speluitsluitingen en boetes.
  • Er is voorzien om een vast telefoonnummer te geven en net als bij de e-mailadressen maximaal drie mobiele nummers.
  • De volgende vraag is zeker niet verplicht. Het is privacy gevoelige informatie. Maar als er omstandigheden zijn, die de trainer/leider moet weten, dan kun je dat hier melden. Denk hierbij met name aan omstandigheden die b.v. tot een levensbedreigende situatie kunnen leiden (denk aan suikerziekte, pinda-allergie en epilepsie.
  • Als je bovenaan deze pagina kijkt zul je zien dat er sprake is van een privé verbinding (https:) het is dus veilig om bankgegevens te verstrekken. Die hebben we nodig om het lidmaatschapsgeld te kunnen innen. Als de contributie via Stichting Leergeld betaald gaat worden, vul dan i.p.v het banknummer in: VIA STICHTING LEERGELD
 

Verification