Auti-team bedankt sponsors

AUTI-TEAM BEDANKT SPONSORS VOF SCHEEPVAARTBEDRIJF ALCA EN IFC ZONDAG 10

Buiten de wekelijkse trainingen worden er met de kinderen van het auti-team ook leuke en sociale activiteiten met elkaar ondernomen. Het auti-team blijft groeien en bestaat inmiddels al uit 13 kinderen.

AUTI-TEAM BEZOEKT DIERGAARDE BLIJDORP

Op zaterdag 12 januari hebben de kinderen van het auti-team een topdag beleefd. Op deze dag stond namelijk een bezoek aan Diergaarde Blijdorp gepland. De weersvoorspellingen waren helaas niet zo goed, maar omdat de kinderen er zo naar uit hadden gekeken, was iedereen het er over eens, gewoon gaan!!! Een aantal kinderen zeiden: “We zijn niet van suiker hoor trainer.” Volgens planning kwamen we rond 11.30 uur aan in Diergaarde Blijdorp. Na twee uur rondwandelen en al veel dieren bewonderd te hebben, kregen de kinderen en begeleiders toch wel trek. Dus hebben we heerlijk genoten van een patatje, lekkere snack en natuurlijk wat te drinken erbij. Vervolgens moesten we weer snel verder, want er was nog genoeg te zien / beleven en met het thuisfront hadden we afgesproken dat we om 16.00 uur weer richting Hendrik Ido Ambacht zouden vertrekken. Maar wat doe je, als het bijna 16.00 uur is en je hebt de krokodillen en de welpjes nog niet gezien? Contacten met het thuisfront dat de kinderen die echt nog wel willen zien en dus wat later thuis komen. Razend enthousiast en vol van de indrukken die ze op hadden gedaan, keerden we met de kinderen om 16.30 uur weer huiswaarts. Uit de reacties op de groepsapp kwam de bevestiging van ouders, dat de kinderen het super naar hun zin hadden gehad.

AUTI-TEAM GENIET VAN KERSTDINER

Ook genoten de kinderen en ouders aansluitend aan de laatste training van 2018 in de kantine van IFC gezamenlijk van een heerlijk kerstdiner, waarbij de kinderen met hulp van hun ouders allemaal een heerlijk gerechtje hadden klaar gemaakt. De tafels waren mooi aangekleed in kerstsfeer en lagen vol met lekker eten. Ook werd er nog patat en snacks gebakken, waren de consumpties voor de kinderen / ouders gratis en kregen de kinderen allemaal nog een leuk kerstcadeau.

Namens de ouders en de kinderen wil ik dan ook sponsor VOF Scheepvaartbedrijf ALCA en IFC Zondag 10 (deel opbrengst van het Opa Jan Toernooi), bedanken voor het mogelijk maken van bovenstaande activiteiten.

Patrick Baggerman.