AUTI-TEAM MEER DAN ALLEEN VOETBAL

Buiten de wekelijkse trainingen worden er met de kinderen van het auti-team ook leuke en sociale activiteiten met elkaar ondernomen.

AUTI-TEAM BEZOEKT EREDIVISIE ZAALVOETBALWEDSTRIJD

Op zaterdag 17 februari hebben de kinderen van het auti-team een topavond beleefd in Topsportcentrum Rotterdam. Daar bezochten zij een wedstrijd uit de eredivisie zaalvoetbal tussen TPP Rotterdam en Groene Ster uit Vlissingen. Dit was voor de kinderen een enorme belevenis, een grote sporthal, met grote tribunes en super snelle en technische voetballers. Ook vonden de kinderen het leuk om te ervaren dat zaalvoetballen weer een heel ander spelletje is dan het veldvoetbal. De kinderen waren erg vol van de technische kunsten van de spelers. Een vraag van één van de kinderen was: “trainer hebben die spelers magneten in hun schoenen zitten, want anders kan die bal toch niet telkens zo dicht bij hun voeten blijven?” Weer een ander kind sprak de hoop uit om later net zo goed te kunnen worden. In de rust werden de kinderen getrakteerd op wat drinken en wat lekkers erbij. Vervolgens zagen zij na een 1-1 ruststand, TPP in de slotfase met 3-1 de winst pakken. Na afloop van de wedstrijd stond de kinderen nog een verrassing te wachten, ze mochten namelijk met twee van de spelers van TPP op de foto. Razend enthousiast en vol van de indrukken die ze op hadden gedaan, keerden de kinderen weer huiswaarts.

Eerder in het seizoen werd er bij Palm Party House al gezellig met elkaar gebowld en na afloop lekker gegeten.

Ook genoten de kinderen na de laatste training van 2017 gezamenlijk van een heerlijk kerstdiner, waarbij de kinderen met hulp van hun ouders allemaal een heerlijk gerechtje hadden klaar gemaakt.

 

 

 

IFC, de kinderen, de ouders en begeleiders van het auti-team willen de gemeente en sponsoren hartelijk danken voor hun financiële steun.

Patrick en Isabelle