Begint de nieuwe Lieke Martens bij de IFC Girls Academy?

Met ongeveer 160 voetballende meiden en vrouwen is IFC verreweg de grootste vereniging van de wijde regio. In alle leeftijdsgroepen kan er volop getraind en gevoetbald worden. Hele jonge meiden worden eerst opgenomen in de IFC Voetbalschool, waarna later ingestroomd wordt in een meidenteam. Bij IFC staat het plezier hebben in het spelletje hoog in het vaandel.

Maar het is natuurlijk ook goed om plezier en prestaties met elkaar te mengen. Vandaar dat de vereniging elk jaar weer flink investeert in de opleiding en het faciliteren van de leiders en trainers. Is het alleen voetbal wat de klok slaat bij de IFC Girls Academy? Nee, er zijn ook vele andere zaken die belangrijk zijn: teamuitjes, strand- of bostraining, voetbalkamp, deelname aan diverse toernooien etc. In diverse teams kan de IFC Girls Academy nog wat speelsters gebruiken: MO13-1, MO15-1 en MO17-2.Dus meiden in de leeftijdscategorie van twaalf tot zeventien jaar zijn extra welkom om eens kennis te komen maken.

Iedereen kan vanaf heden tot eind september gratis meetrainen. Wel is het nodig om hiervoor even aan te melden. Je krijgt dan gelijk de juiste informatie over de trainingstijden. Ook meiden en vrouwen in de andere leeftijdsgroepen zijn natuurlijk welkom. Ook voor hen geldt dit mooie aanbod.

Aanmelden kan bij Ben Bakker: shandunc@caiway.nl Het telefoonnummer van Ben Bakker is: 06-28213796