Belangrijke informatieavond voor trainers en leiders gaat NIET door

info

Op de informatieavond, die we gepland hadden, wilden we vanuit IFC belangrijke informatie geven over het komend seizoen en hadden we Friso Paulussen bereid gevonden om de aanwezigen te informeren hoe je als trainer blessures kan voorkomen.

De vorige informatieavond was volgens de deelnemers bijzonder leerzaam. Niet alleen legt Friso op een interactieve wijze uit wat een blessure is, hoe een blessure ontstaat, maar veel belangrijker, hoe je ze kan voorkomen. Kortom een absolute must voor de moderne trainer!

De avond kent daarom een verplicht karakter voor trainers en leiders die onze jeugd in het nieuwe seizoen begeleiden.

We hadden de avond al een keer uitgesteld, omdat veel trainers nog op vakantie waren en nu moeten we de avond afblazen, omdat veel trainers de voorkeur geven om training te geven, daar waar de informatieavond juist belangrijke informatie zou geven om goed te kunnen trainen.

We hebbend de avond nu afgezegd en kijken hoe we het kleine groepje trainers dat zich wel aangemeld had, toch van dienst kunnen zijn. We komen daar binnen afzienbare tijd op terug.
Jacques Grossouw en Harry van der Graaf

Wie is Friso Paulussen?
Friso
Friso Paulussen is een ervaren fysiotherapeut en manueeltherapeut, afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en SOMT in Amersfoort. Hij is cumlaude afgestuurd aan deze opleiding. Zijn specialismen zijn: nek/schouderklachten, rugklachten, knieklachten en sportblessures. Tevens is hij naast Menno verantwoordelijk voor het opzetten van het SchouderNetwerk Rotterdam en Drechtsteden, speciaal voor fysiotherapeuten gespecialiseerd in schouderklachten.
Friso is de clubfysiotherapeut van voetbalclub IFC, hij is sportfysiotherapeut tijdens de marathon van Rotterdam en in het verleden heeft hij gewerkt als fysiotherapeut bij voetbalclub Feyenoord en Nordicwalking trainer. Deze ervaringen gebruikt hij om sporters met blessures optimaal te kunnen behandelen. Daarbij begeleidt Friso stagiaires van de Hogeschool Rotterdam en heeft hij samen met Eva het beweegprogramma Diabetes&Fit opgestart. In zijn vrije tijd besteedt hij veel aandacht aan zijn gezin en sport.
Tags: