Boutmiddag/Rad van Avontuur groot succes!

Zaterdagmiddag 17 december jl. heeft het rad van avontuur maar liefst 16 keer gedraaid.

Even werd gevreesd voor een wat lage opkomst omdat er die middag alleen een wedstrijd was van dames 1. Nadat deze werd gewonnen, stroomde de kantine vol en natuurlijk waren de vaste bezoekers van deze laatste gezellige middag van het jaar allemaal aanwezig.

De Ambachtse winkeliers hadden de prijzen gul gesponsord en er stond werkelijk een enorme hoeveelheid aan te winnen cadeaus. De rondekansen waren niet misselijk. Per ronde van 120 lootjes werden er 8 prijzen uitgedeeld. Wij vernamen dat dit elders een stuk kariger is, maar bij IFC gunnen we onze vaste bezoekers graag wat. Ronde na ronde vonden de lootjes gretig aftrek en ook het rood/zwarte uurtje waarbij de drankjes zeer voordelig waren, bleek goed in de smaak te vallen.

Heel wat mensen verlieten Sportpark Schildman met wijn, boodschappenpakketten, slagersbonnen, schoonheidsproducten, kappersbonnen, enorme fruitmanden en wat al niet meer. Het klapstuk van de middag, het Bilderberg-arrangement in Hotel De Buunderkamp ging naar een zeer blije winnares.

Wij willen iedereen bedanken, met name de winkeliers en Ferry Bredius (Bilderberg Hotel De Buunderkamp) voor hun ruime sponsoring. Daarnaast alle bezoekers van deze middag: tot volgend jaar! En voor degenen die er niet waren: Volgend jaar nieuwe kansen! En natuurlijk de organisatie: Claudia, Patricia, José, Barbara, Jacobine, Linda, Thijs, Jouri en Els, zeer bedankt!