update: Clubhanddoekactie

Beste clubleden en supporters,

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoen is abrupt beëindigd, maar gelukkig zijn de trainingen hervat. width=”40%” Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Heb jij hem nog niet besteld, onze prachtige clubhanddoek? Zien we jou binnenkort in de kleedkamer, op het strand of in het zwembad met die kleurige handdoek of dat badlaken?

Onze club ontvangt voor iedere bestelde handdoek € 5,-. Steun IFC hiermee in deze corona-periode.
Bedankt!!!!!

Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Er zijn twee soorten handdoeken verkrijgbaar, een met een algemeen IFC-logo en een handdoek met het logo van de Girls. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start op 4 juni en zal eindigen op 21 juni.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

  1. Ga vanaf 4 juni naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/ifc/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

 

Samen komen we hier doorheen!