De Alblas JO15-3 – IFC JO15-5

Op een stralende zaterdagochtend was het weer eens ouderwets vroeg dat we ons moesten verzamelen voor de tweede bekerwedstrijd tegen De Alblas.
Op Devon na, waren we compleet en een ieder had er weer zin in…lekker voetballen en geen gezeur:-)
Doordat de brug open stond waren we enigszins verlaat, maar gelukkig was men in Alblasserdam bereid om 10 minuten later te beginnen, zodat wij toch nog even de tijd kregen om “het gevoel” te krijgen.

De wedstrijd ging redelijk gelijk op, waarbij wij toch steeds meer druk op de tegenstander legden en hierdoor meer bepalender waren in het spelverloop. Dit resulteerde na een 15 minuten voetballen in een eerste doelpunt voor IFC van Dylan.
Echter kreeg de Alblas een cadeautje d.m.v. een onverdiende penalty en met een 1-1 gingen we de rust in.
De tweede helft begon lastig en menig bal dwaalde door onze verdediging heen en het was meer geluk dan wijsheid dat het de tegenstander niet lukte om te scoren. Daarnaast is er altijd nog onze Wouter, die met een paar mooie reddingen zijn goal schoon hield.
Gelukkig verloren we niet ons hoofd en bleven het spelletje keurig uitspelen waardoor Lucas wist te scoren en daarna deed Tigo dat ook nog met een prachtig afstandsschot. En onze nieuwe ster, Giovanni, wist als vierde het doel te vinden en met een welverdiende 1-4 op het scorebord, konden we heel tevreden zijn – gefeliciteerd!
Komende zaterdag 17 sep spelen we onze eerste competitiewedstrijd om 12.15 uur thuis tegen Heerjansdam JO15-4.
Verzamelen om 11:45 uur voor de kleedkamers.
We zien elkaar morgen en/of donderdag op de training – tot dan!