DOEL BEREIKT IN VR-CUP

In de eerste ronde om de Voetbal Rijnmond Cup heeft IFC (zondag) zijn doel in de wedstrijd tegen Overmaas bereikt. Het doel vooraf was drieledig. De wedstrijd winnen, geen blessures oplopen en speeltijd geven aan reserves.

Met een 0-8 overwinning en geen blessures werd het doel derhalve bereikt.

In vergelijking met de competitiewedstrijd van afgelopen zondag stond Lorenzo van Trijp in het doel en stonden de veldspelers Thomas Keuter, Danny Versluis, Jordi Fok en Frits Paap aan de aftrap voor de ogen van een handjevol voornamelijk IFC toeschouwers.

Al heel snel bleek de Rotterdamse vierde klasser een maat te klein voor de Ambachters en uiteindelijk werd er een 0-8 overwinning geboekt door IFC, waarbij de doelpunten keurig gelijk verdeeld werden over beide helften.
Binnen 10 minuten spelen, na een slim genomen corner was het Stephen Emelina, die het eerste doelpunt kon laten optekenen. Topschutter Yoeri Rombouts zorgde voor de 0-2 en op het half uur spelen bracht Frits Paap de marge op drie. Nog voor het rustsignaal zorgde opnieuw Frits Paap na een fantastische crosspass van Danny Versluis koppend voor de 0-4 tussenstand.
Na de rust bleven Danny Slingerland en Stephen Emelina in de kleedkamer achter en kwamen Perry van Eijken en Levi Salomao voor hen in het veld. Met een assist van Yoeri Rombouts zorgde Perry van Eijken voor de 0-5 en een vijftal minuten later maakte Frits Paap zijn hattrick vol 0-6.
Met nog een 25 tal minuten op de klok werden de overige wissels Marwin Richard, Ozan Cimen en Achraf el Hajouti ingebracht en mochten Ufuk Akkanoglu, Yoeri Rombouts en Nico Ramos de douches gaan opzoeken. De twee laatste doelpunten kwamen op naam van invallers. Na een goede loopactie zorgde Ozan Cimen voor de 0-7 en Marwin Richard was attent bij een rebound van de doelman  en tekende voor de 0-8 eindstand.

In de loop van de maand november zal IFC naar verwachting de tweede ronde in dit grote regionale bekertoernooi gaan afwerken.