Eerste oefenwedstrijd in 2019 voor IFC Zondag 1

Met een aantal trainingen in de benen staat voor IFC de eerste officieuze (oefen)wedstrijd in het jaar 2019 op het programma.
Op zondag 13 januari treed de formatie van trainer Virgil Breetveld daarvoor op het eigen veld om 13.00 uur aan tegen Moerse Boys uit Zundert.

Tegenstander Moerse Boys
Voor het vijfde seizoen in totaal komt het eerste elftal van de op 13 november 1943 als MVC opgerichte vereniging, die enkele jaren later omgedoopt werd in R.K.V.V. Moersche Boys, uit in de eerste klasse.

De hoofdtrainer is Jurgen Arnouts, die aan zijn tweede van drie contract seizoenen bezig is.
Vorig seizoen promoveerde Moerse Boys als kampioen van een tweede klasse met 58 punten terug naar de eerste klasse. In de 1e klasse B competitie van West 2 staat de ploeg uit Zundert dit seizoen, na 11 gespeelde wedstrijden fier aan kop van de rangschikking met 26 behaalde punten. Er werden acht overwinningen geboekt, twee maal gelijkgespeeld en alleen bij GLZ/Delfshaven verloren. De eerste periodetitel ging echter net aan hun neus voorbij en werd gewonnen door DHC. Met de 30 gemaakte doelpunten hebben ze ook de meeste doelpunten gescoord van hun competitie. Met slechts 10 tegendoelpunten is de verdediging ook goed op orde. In de 2e bekerronde werd Moerse Boys uitgeschakeld door tweede klasser Steenbergen
Teamtopscorer is Pim Goossens met 12 competitietreffers.
Wij heten de staf, spelers en supporters van Moerse Boys van harte welkom op ons sportpark en verwachten een leuke en sportieve oefenwedstrijd te zien.

Cees van Heeren