Even voorstellen: nieuwe sponsor Ambacht Ink

Sinds enige tijd is er in Hendrik Ido Ambacht een tattoo-shop. Eigenaar Martin is sponsor geworden van IFC en heeft het hoofdveld voorzien van een prachtig reclamedoek.

In dit artikel stelt hij zich graag aan iedereen voor.

“Mijn naam is Martin van Heeren en ben de eigenaar van tattoo shop Ambacht Ink. Sinds ongeveer 1 jaar heb ik een GGD goedgekeurde shop aan huis. Ik heb een kamer omgebouwd tot tattoo studio. Deze kamer voldoet aan alle door GGD gestelde eisen.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de opleiding voor tatoeëren heb gevolgd. Deze heb ik met heel veel plezier en met goed gevolg afgerond.

In de tussenliggende periode heb ik veel geoefend. Tatoeëren is mijn passie en heeft al op jonge leeftijd mijn interesse gewekt. Helaas ben ik altijd in de veronderstelling geweest dat dit niet voor me weggelegd zou zijn, maar gelukkig bleek dit niet het geval. Momenteel werk ik in de avonduren aan het ontwerpen en uittekenen van opdrachten en aanvragen, in de weekenden zet ik de tattoos.

Naast het tatoeëren heb ik nog een fulltime baan. Ik hoop dat ik me in de toekomst helemaal op het tatoeëren kan richten en dat ik dan mijn huidige baan kan gaan afbouwen.

Ik heb al heel veel verschillende opdrachten en bezoeken gekregen. Je kunt ook bijvoorbeeld je eigen ontwerp meenemen en dit bespreken om te laten zetten. Ook standaard afbeeldingen zijn geen probleem om te tatoeëren. Bijna alles is mogelijk. Wel heb ik ‘voorwaarden’. Ik tatoeëer bijvoorbeeld niet in het gezicht, in de hals, op handen en in de schaamstreek. Verder is alles bespreekbaar.

In de afgelopen periode heb ik ook een hoop grote projecten gekregen. Je kunt deze op mijn website  www.ambachtink.nl  bekijken.

Mocht je interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact met me op. Dat kan telefonisch of via WhatsApp, sms (06-43 93 68 10), via Facebook of via de mail (info@ambachtink.nl).

Voor vragen of ideeën ben ik ‘s avonds telefonisch bereikbaar van 16:00- 22:00 uur.

We kunnen altijd in een gesprek met een bakje koffie/thee tot jouw ideale ontwerp komen. Mijn wachttijden zijn niet heel erg lang, en over de prijs komen we ook vast wel overeen.

De openingstijden van de shop zijn zaterdag en zondag van 10:00 – 20:00 uur. Wel graag van tevoren een afspraak maken. “