Everon Pisas keert terug naar IFC

Hoewel we in het lopende seizoen pas op de helft zijn, worden de selecties voor het komende seizoen alweer samengesteld. Ook bij IFC is de technische commissie druk bezig met versterkingen voor dat aankomende voetbaljaar. In die zoektocht kijken we met name naar sterkhouders met een IFC-verleden. Op korte termijn volgen nog meer positieve berichten over die missie.

De eerste speler in de spotlight is er niet zomaar een. Everon Pisas maakte eerder veel indruk in het rood-zwarte tenue en keert terug om daar een mooi vervolg aan te gaan geven. De 29-jarige linkspoot kan aanvallend op meerdere posities uit de voeten.

Ooit vanuit de jeugd van Pelikaan bij FC Dordrecht verder geschoold. Met die club haalde hij zelfs de eredivisie en blonk toen vooral uit als vleugelverdediger met veel drang naar voren. Na zijn vorige periode bij IFC speelde hij zich in de kijker van divisieclubs als Unitas, Stedoco en SC Feijenoord. Maar uiteindelijk kiest hij er nu voor om de opmars van de brigade van Ron Timmers in het zaterdagvoetbal een extra duwtje in de rug te geven.

Zijn ouders gaven hem nog 2 extra voornamen, Romario en Elvis. Zij hadden een vooruitziende blik, want die 2 toevoegingen typeren hem zowel binnen het veld als in de ook zo belangrijke 3e helft.

Wij wensen Everon een succesvolle 2e seizoenhelft bij de sportclub en zeker ook in het komende seizoen bij Ido`s Football Club.

Namens de TC,

Martin de Koning en Cees Bijl