Football Skills Nederland nodigt je uit…..

Ook dit voorjaar biedt voetbalschool Football Skills Nederland op zondag trainingen aan op het kunstgrasveld van Sportpark Schildman. Trainingen voor spelers/speelsters tussen 7 en 14 jaar!

Deze trainingen richten zich op het ontwikkelen van de vaardigheden die spelers helpen om in iedere situatie het één tegen één duel te domineren. De trainingen richten zich naast het verbeteren van technische vaardigheden ook op het ontwikkelen van sociale kwaliteiten, zelfvertrouwen en zelfwerkzaamheid. Wij werken met gediplomeerde en ervaren trainers.

De voorjaarscursus start op zondag 25 maart en eindigt op zondag 8 juli met een onderling toernooi. Op deze manier kunnen de deelnemers ook na afloop van het reguliere voetbalseizoen werken aan hun ontwikkeling en hun energie kwijt op het voetbalveld.

De kosten voor de cursus zijn €115,00 en hiervoor krijgen de deelnemers ook een nieuw tenue.

Aanmelden:

Stuurt u een mail naar info@footballskills.nl waarin u de naam van uw zoon/dochter vermeld, de leeftijd en (indien van toepassing) de club en het elftal waar hij/zij in voetbalt.

Speelt uw zoon of dochter als keeper, dan is de keepercursus van onze samenwerkingspartner G.E.S. onder leiding van Wim Berends wellicht interessant. Voor de keeperscursus zijn er net wat andere voorwaarden en geld er een ander tarief, voor meer info neemt u contact op met Wim Berends via telefoonnummer 06-22967541 of per e-mail: goalkeepersskills@gmail.com