Formele start auti-team

Vrijdag 8 september is het dan zo ver. IFC start formeel met een auti-team. De afgelopen periode laat zich het beste beschrijven als spannend, leuk en mooi, want de belangstelling is groot. Spelers en speelsters hebben al gevraagd om te mogen beginnen en we hebben inmiddels zo veel toezeggingen van verschillende partijen gekregen dat niet starten geen optie is.

De trainer van het auti-team is Patrick Baggerman die we kennen als trainer van de toenmalige F-jeugd van onze club. Zijn 19 jaar ervaring met lesgeven op een middelbare school met kinderen met ASS (autisme) samen met het behalen van het certificaat bij NOC*NSF om kinderen met ASS te trainen maken hem een ideale trainer voor het auti-team.

De belangen van de spelers en speelsters worden bewaakt door Isabelle Lagendijk, die zich met alles behalve het trainen gaat bezighouden.

Heb je interesse, ben je een jongen of een meisje tussen de 7 en 18 jaar, meld je dan bij Isabelle Lagendijk. Zij heeft als e-mailadres auti-team@ifc-ambacht.nl.

De training is op vrijdag van 16:30 uur tot 17:30 uur en als spelers en speelsters zich melden om 16:15 uur dan komt het helemaal goed.

Jacques Grossouw
Jeugdvoorzitter v IFC