plaatje zaal

Oud nieuws - Gezellig zaalvoetbaltoernooi

plaatje zaalVoor de twaalfde keer in even zo veel jaren is de Ridderhal gebruikt om een gezellig voetbaltoernooi te organiseren. En we zijn blij met de vele leuke reacties en blije gezichten van de deelnemers en deelnemertjes. Voor het eerst hebben we ook de voetbalschool hun eigen speeltijd gegund. Er waren deze keer gelukkig geen noemenswaardige blessures en we gaan volgend jaar op 28 december gewoon het dertiende jeugdtoernooi organiseren.

Als je voor de twaalfde keer iets organiseert bestaat het gevaar om zaken op de automatische piloot te doen. We zijn dan ook blij met de tips en positieve kritieken om het volgend jaar nog beter te doen. Mochten jullie tips hebben dan kun je dat kenbaar maken via aanmelden@ifc-ambacht.nl en als je mee wilt helpen kan dat via dat zelfde adres.

Foto’s maken blijft moeilijk in een sporthal met TL-verlichting. Ik ben ontevreden over de kwaliteit. Je kunt de mijne hier vinden en Jeroen zal die van hem daar ook neerzetten. Heb je leuke foto’s? Stuur ze naar aanmelden@ifc-ambacht.nl dan zetten we die foto’s ook in het album.

Mede namens Jeroen dank ik alle vrijwilligers die dit toernooi weer mogelijk gemaakt hebben. Scheidsrechters, leiders van de teams, Janet voor de EHBO, muziek, bediening scoreborden en opvang spelers bij binnenkomst het was prima geregeld!

Jacques