Hekkensluiter IFC 7 tegen koploper ZBC’97 4

Een wedstrijd die op voorhand al beslist lijkt.  Maar als Feyenoord kan winnen van Lazio, kunnen wij dit ook.

De wedstrijd begint en de scheids is onze eigen speler Sem Verwijs. Sem laat in het begin alles door gaan tot grote ergernis van de tegenstander. In het verloop van de eerste helft besluit hij toch vaker te gaan fluiten met uiteindelijk een penalty voor de tegenstander. Bas van Zutphen die onhandig de bal probeert te onderscheppen in de eigen 16. 0-1 en een aanvulling op de boetepot. Na de rest van de eerste helft verdedigd te hebben en weinig te hebben gecreëerd is het in de rust 0-1.
De tweede helft begint. Enkele spelers van IFC zijn gewisseld, er is een andere scheids en aanvoerder Daan Verwijs is veranderd in trainer Daan Verwijs. De tweede helft begint goed. De jongens spelen lekker over en de verdediging staat hoog. Een paar kansen voor ZBC maar keeper Patrick Donker is deze wedstrijd niet te stoppen. De spelers van IFC beginnen er in te geloven en gaan steeds vaker naar voren. 5 minuten voor tijd doet trainer Daan Verwijs een ingreep. Laatste man Sem Verwijs gaat eruit voor Ian Horden, een aanvallende wissel.  De laatste 5 minuten spelen zich af op de helft van de tegenstander. Er komt nog een opstootje tussen de spelers maar IFC laat op een minder agressieve manier van zich horen. IFC valt aan, een schot op goal; de keeper; een schot op goal; de keeper; een schot op goal; GOOOOOOOOAL. JORDI STIENSTRA. Uit onverwachte hoek wordt er gescoord en staat het 1-1. De bank en de overige 10 man in het veld sprinten naar Jordi toe.

Bedankt iedereen, vooral Remy voor het fluiten.