Herstart competitie thuis tegen Noordeloos

Na een 84 dagen geduurd hebbende onderbreking, mag IFC op 19 februari bij de herstart van de competitie thuis aantreden tegen SV Noordeloos.
In de voorbereiding op deze herstart speelde IFC vier wedstrijden, waarin gewonnen werd van VVOR, gelijkgespeeld tegen Bolnes en Groote Lindt en in de eerste oefenwedstrijd van VVGZ werd verloren.

De Tegenstander SV Noordeloos:
De SV Noordeloos uit het gelijknamige dorp, gemeente Molenlanden is op 6 juli 1945 opgericht.
De dorpsvereniging heeft thans onder andere 5 mannen seniorenteams en 2 vrouwenteams die in competitieverband uitkomen.
Het eerste elftal is deze eeuw altijd uitgekomen in de vierde klasse met meestal een bescheiden eindklassering, behoudens aan het einde van het seizoen 2003/2004 toen men vierde werd.

Vorige seizoenen:
In het laatste volledig afgewerkte seizoen 18-19 eindigde de ploeg op de 11e plaats in de vierde klasse met 25 punten uit 26 wedstrijden en een doelsaldo van 37 voor en 60 tegen. In de twee laatste afgebroken seizoenen speelden ze in de vierde klasse 13 competitiewedstrijden, waarvan er acht werden gewonnen en vier verloren.

Dit seizoen:
Raymond Sponserlee is als trainer aan zijn tweede en laatste seizoen bezig. Hij kan beschikken over een selectie van circa 16 spelers.
In de competitie staat Noordeloos met 8 punten uit 10 gespeelde wedstrijden en een doelsaldo van 15 voor en 25 tegen op de 10e plaats. In de vijf gespeelde uitwedstrijden werd alleen gewonnen op 9 november bij Leerdam Sport (3-4) en verder vier keer verloren.
Na een doordeweekse gewonnen oefenwedstrijd van GSC/ODS zondag (3-1) werd afgelopen zaterdag in hun eerste competitie herstart wedstrijd met 2-1 verloren bij ASH. Patrick Slijkoort en Robin van der Graaf zijn hun teamtopscorers met ieder zes doelpunten.

Historie:
In het seizoen 2014/2015 troffen beide teams elkaar. In Hendrik Ido Ambacht werd het 1-1 en Noordeloos won thuis met 2-1. Vermeldenswaardig is het, dat de doelpuntenmakers van Noordeloos in dat seizoen Gerben Kooijman en Jan Willem Blokland nog steeds deel uit maken van de huidige selectie.

Waar te zien:
Kan IFC zijn ongeslagen competitie status verlengen en opnieuw drie punten aan zijn totaal toevoegen en daarmee de toppositie handhaven of kunnen de gasten voor een stunt zorgen? De competitiewedstijd tussen IFC en Noordeloos in de vierde klasse E op Sportpark Schildman, staat gepland voor zaterdag 19 februari om 15.15 uur.

Cees van Heeren