Het nieuwe mobiele digitale wedstrijdformulier

Belangrijk: e-mailadressen registreren

De nieuwe Voetbal.nl app is er. Met de komst van de nieuwe Voetbal.nl app ontstaan er nieuwe communicatiemogelijkheden met de leden. In combinatie met bestaande Sportlink producten kan de Voetbal.nl app worden gebruikt om leden te informeren over activiteiten op de vereniging, hun trainingen en vrijwilligerstaken.

Het e-mailadres dat bij de leden geregistreerd staat is hierbij van groot belang. Leden hebben dit e-mailadres nodig om een account aan te maken en hun eigen programma in te zien. Het e-mailadres in Sportlink wordt de gebruikersnaam van het nieuwe account van de leden.

Dat account kan ook worden gebruikt voor de Wedstrijdzaken app die nodig is voor het gebruik van het mDWF.

Lukt het registreren niet, dan hebben wij niet het goede e-mailadres staan en moeten we onze administratie bijwerken. Stuur een bericht met het e-mailadres waarmee je je probeert te registreren aan ledenadministratie@ifc-ambacht.nl, dan zorgen wij dat we het voor aanvang van het seizoen in orde maken.

De nieuwe app Wedstrijdzaken, met daarin je spelerspas (teams hoeven nooit meer de spelerspassen op te halen) doet het niet op een Windows Phone……

Namens de Commissie Secretariaat
Regina Rakers

handleiding-voorbereiding

handleiding-officials

handleiding-teamleden

handleiding-wedstrijdsecretaris