Het seizoen is weer begonnen

De meeste mensen zijn weer terug van vakantie. Het nieuwe seizoen kan dus van start gaan. We beginnen weer met trainen. Bedenk wel dat als je straks wedstrijden wilt spelen dat je aandacht schenkt aan de volgende zaken:

  • Nieuwe kledingplan alle jeugd: er kan bij Voorwinden in Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht gepast worden. Nog een klein aantal spelers moet gaan passen.

 

  • B3Je moet een recente pasfoto in de app voetbal.nl hebben geplaatst. Iedereen weet wat een pasfoto is, maar heel veel spelers houden zich niet aan die regel en hebben leuke foto’s geplaatst. Het moet echter een foto zijn waarop een speler en alleen de speler staat en waarbij het gezicht goed in beeld is. We verwijderen voor de competitie begint alle foto’s die hieraan niet voldoen en dat betekent dat je dus ook geen wedstrijden kunt spelen.

 

  • Ben je geboren in 2005 of eerder en heb je je spelregelbewijs nog niet gehaald? Haal hem dan snel, want heb je geen spelregelbewijs dan ben je niet speelgerechtigd en kun je dus geen wedstrijden spelen. Iedereen die het betreft is uitgenodigd, 14 spelers en speelsters zijn nog niet eens begonnen met het halen van het spelregelbewijs. Alle boetes als je toch aan wedstrijden mee gaat doen, zul je zelf moeten betalen.

 

 

  • Ben je verhuisd? Heb je een ander telefoonnummer of e-mailadres? Geef het door aan de ledenadministratie per e-mail.

 

 

 

  • Heb je vragen? Je trainer is je eerste aanspreekpunt.  Ook kun je veel vragen kwijt bij een technisch coördinator.

 

 

  • Alle contactgegevens vind je hier: https://www.ifc-ambacht.nl/tel-lijst/ en bedenk altijd dat vrijwilligers een baan hebben en niet onder werktijd gebeld willen worden.

 

  • Wil je graag lid worden? Wij adviseren je dan om eerst een paar keer mee te trainen. Dat kan weer vanaf 29 augustus. We hebben het aanvraagformulier op de eerste pagina weer geactiveerd. Dan kun je een paar keer sfeerproeven en vind je het dan leuk om lid te worden dan kun je het aanmeldingsformulier invullen. Dan zorgen wij dat je snel ingeschreven wordt en je mee kan doen.