Het was weer heel erg gezellig op de nieuwjaarsreceptie van IFC!

De traditionele nieuwjaarsreceptie was weer erg gezellig. En elk jaar weer een mooi moment om op een luchtige wijze over de club te praten, jubilarissen te huldigen en de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. En natuurlijk het moment om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

Cees, onze voorzitter, heeft de aanwezigen meegenomen in de ambitie van de club in de komende jaren. Een club van, voor, door en met leden, waarbij het product voetbal belangrijk is, maar dat elke moderne club genoodzaakt zal worden om ook activiteiten naast het voetbal te bieden. IFC wil de komende jaren dan ook toewerken naar een aanbod, waarbij voetballers, maar ook zeker de ouders van de jeugd zich altijd thuis voelen. Het voorbeeld dat als je kind aan het trainen is, je als ouder dan kan werken aan je fitness op de voetbalclub sprak een aantal aanwezigen aan.

De nieuwe structuur met verschillende commissies die de operationele zaken aansturen, geeft het bestuur de mogelijkheid om zich te richten op de strategie voor de komende jaren.

De jubilarissen zijn door Cees en Wim toegesproken. Niet alle 11 jubilarissen konden aanwezig zijn.

Erik Visser 25
Eric Lagendijk 40
Emiel Koestering 40
Rob Bos 40
Erik van Ginkel 40
Cees Kroos 40
Eric Scheurwater 40
Jan Wijnmaalen 50
Richard  vd Werken 50
Dirk  de Jong 60
Jan Postma 60

Tenslotte is Joop Penning als vrijwilliger van het jaar gehuldigd. Joop heeft zich jarenlang ingezet voor de club. O.a. als wedstrijdsecretaris en hij heeft jarenlang de ledenadministratie gedaan en was een kritisch adviseur van het bestuur en met name van de voorzitter.  Ook Ali, zijn vrouw, werd genoemd als vele jaren het gezicht achter de bar samen met Ashborg en Carla.

Klik op één van onderstaande foto’s of klik hier voor het complete album: