HI5: Goede trainingsdag op de velden van vv IFC

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft HI5 gevraagd om kinderen tot en met 12 jaar uit te nodigen om te gaan trainen. IFC wil daar graag aan bijdragen en opent de poort, zodat de kinderen, die o.a. willen voetballen, kunnen trainen op het hoofdveld en het helemaal nieuwe kunstgras 5 veld. Natuurlijk gelden er strikte eisen aan deelname: ouders niet langs de lijn, kantine mag helaas niet open en ook de kleedkamers blijven dicht.

Projectleider Tinka van Lansbergen, van Hi5, kijkt tevreden naar de kinderen, die met professionele trainers op het hoofdveld verschillende sporten aan het beoefenen zijn. Ze begonnen vandaag met boogschieten, badminton en trefbal en de lach op de gezichten van de kinderen is waar je het voor doet.

In deze moeilijke tijd is het organiseren van sporten natuurlijk een uitdaging. De jeugd in deze leeftijd hoeft zich niet te houden aan de 1,5 meter afstand tot elkaar. De trainers moeten die afstand natuurlijk wel bewaren. En de aankomst van de kinderen, die vaak ook gebracht worden door een ouder, moet natuurlijk ook in goede banen geleid worden.

Het was vandaag allemaal prima geregeld.

 

Zeker als je interesse hebt om mee te doen kun je dit e-mailadres gebruiken.

Op de website van HI5 kun je ook meer informatie vinden.

vvIFC en Hi5: een sterk team!