Horecakiosk gaat zaterdag 29 oktober open!

kompaniaOnze vrijwilligers onder de bezielende leiding van Harry v.d. Graaf hebben er keihard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn. In het kader van het verbeteren van onze horecafaciliteiten weer een volgende stap. Op het plein voor het clubgebouw is een mooie buitenkiosk met afgescheiden terras gecreëerd door de harde werkers.

De horecakiosk opent zaterdag 29 oktober voor de eerste maal de luiken. Tussen 9 en 15 uur kunt u nu ook op het plein terecht voor onze verse bonenkoffie, heerlijke koeken, frisdranken of een lekker tapbiertje. In het vervolg zal de kiosk open zijn op zaterdag en zondag. Tevens zullen we dan wekelijks een specialiteit van de dag hebben, zoals erwtensoep, broodje worst of gehakt, pizzapunten en nog veel meer.

Op korte termijn wordt het A-veld afgesloten voor de hinderlijke en ontsierende fietsen. Parkeren dan alleen nog op het B-veld en achter het voormalige jeugdpaviljoen!

Overigens is in samenwerking met onze business partner Lodder Sfeermakers ook het dakterras zeer sterk gemoderniseerd met eigentijds meubilair. Ook bij een herfstzonnetje is het nog steeds goed toeven daar.

Sinds dit seizoen is onze kantine elke zaterdag gezellig open tot 20.30 uur en is iedereen van harte welkom voor een weekenddrankje, beetje bijkletsen of napraten over de wedstrijden!

 

Horecacommissie IFC