Schoolvoetbaltoernooi: Hulp gezocht

Als voorbereiding op het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi geeft de IFC Girls Academy de meiden van de Ambachtse basisscholen de gelegenheid om twee keer te komen trainen. Hier moesten zij zich via de school voor inschrijven. En dat hebben zij massaal gedaan.

Het belooft dus op de vrijdagavonden 25 maart en vrijdag 1 april (nee echt geen grapje) een drukte van belang te worden. Op beide avonden komen ongeveer 170 meisjes naar IFC, variërend in leeftijd van groep 3 tot en met groep 8. Sommige meiden met voetbalervaring, maar ook velen zonder ervaring. De meiden worden natuurlijk op leeftijd verdeeld. Verspreid over drie velden staan vrijwel alle trainers van de IFC Girls Academy paraat.

Maar zij hebben natuurlijk nog wel hulp nodig. Zeker in de jongste leeftijdsgroep, waar ook de meeste aanmeldingen zijn. Wat zou het mooi zijn als meiden vanaf MO15 zouden kunnen assisteren. Ook ouders zijn van harte welkom om te assisteren.
Helemaal mooi zou het zijn als er ook een paar speelsters van de Vrouwenselectie komen assisteren. Op deze manier kunnen de trainers en speelsters IFC op een mooie manier profileren als het voetbalbolwerk op het gebied meisjesvoetbal.

De trainingen zijn van 18.45 tot 19.45 uur. Een half uurtje eerder aanwezig om trainingsspullen te pakken en klaar te zetten.

Na afloop lekker een hapje en drankje in de kantine.

Schroom niet: even aanmelden bij Ben Bakker. Via de app of mail)