IFC autiteam pakt de draad weer op in mooi nieuw tenue

Eindelijk was het dan zo ver, de tenues die al een poosje klaar lagen, konden na de Corona-stop gedragen worden.

Zoals bekend, voetbalt er bij IFC al enige jaren een speciaal auti-team, getraind door professional Patrick en zijn zoon.

Het team wordt gesponsord door Albert Heijn Sophiapromenade en door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, een sportieve combinatie van het plaatselijke bedrijfsleven en overheid.

We stellen de spelers even voor. De onderste rij van links naar rechts: Boaz, Ohin, Xavi, Levy, Sandro, Luuk. De bovenste rij van links naar rechts: Hoofdtrainer Patrick, Michelle, Nick, Victor, Mels, Mika en assistent-trainer Kiandro. Givano kon helaas bij het maken van de foto niet aanwezig zijn.

Het team traint 1x per week op de vrijdagmiddag en er worden diverse oefenwedstrijden gespeeld.

Naast het voetballen, ondernemen de jongens en meisje onder leiding van de trainers diverse activiteiten, zoals een jaarlijks Kerstdiner, bowlen, attractieparkbezoek en gaan ze graag een keer samen naar een betaald voetbalwedstrijd. Onder het motto plezier en prestatie “hand in hand” gaat het auti-team weer een leuk seizoen tegemoet.

Namens het team en trainers: bedankt Albert Heijn Sofiapromenade en gemeente H.I. Ambacht voor de mooie outfit en de support!

Els Bijl, sponsoracquisitie