DSC 0645xs

IFC B5 ongeslagen kampioen

DSC 0645xs
Het was vandaag de laatste competitieronde voor B5. Na 9 wedstrijden opgeslagen te zijn, 7 winst en 2 gelijk, stond de uitwedstrijd tegen Drechtstreek B5 op het programma. De eerste helft was lastig voor B5, er was duidelijk sprake van enige spanning bij de spelers en door het goede keeperswerk van Drechtstreek ging B5 met de brilstand de kleedkamer in.

IMG-20151219-WA0003
De tweede helft begon een stuk beter, na 5 minuten scoorde Vincent de 0-1. Hierna werd deze stand eenvoudig vergroot tot de eindstand 1-4. De hattrick was voor rekening van Vincent en het resterende doelpunt kwam op het conto van Jelle.

De leiders van B5 zijn trots op de spelers: Thijs, Dennis, Timo, Tomas, Jasper, Jeroen, Ryan, Dave, Thomas, Wesley, Vincent, Jelle, Damian en Jimmy.

Ouders bedankt voor de steun en het afsluitende “vuurwerk”.