IFC en de Plus supermarkten in Hendrik Ido Ambacht zetten een bijzonder 1-2’tje op!

Hierbij worden alle leden van IFC van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van IFC en Plus Alfred Koehoorn en Plus Sophiapromenade. Deze kick off vindt plaats op vrijdag 16 maart 2018 om 19:00 uur bij Plus Alfred Koehoorn, Louwersplein 27, Hendrik-Ido-Ambacht.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de Plus ClubFund actie.

Samen met de beide Plus supermarkten heeft IFC een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2’tje tussen de club en de Plus.

Wat gaan we doen:

  • we hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt
  • iedere speler krijgt een eigen online-fan shop waarin allerlei leuke IFC fan artikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen
  • bij de Plus supermarkten in Hendrik Ido Ambacht kun je vervolgens sparen voor gratis fan artikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fan shop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fan artikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fan artikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het IFC-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fan shop vloeit direct in de clubkas van IFC! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • Naast de persoonlijke fan shop is er ook een algemene fan shop clubfund.nl/ifc met hierin alle fan artikelen met alleen het clublogo. In deze fan shop kunnen alle mensen makkelijk hun IFC fan artikelen bestellen en het met de Plus afrekenen.

Ieder lid ontvangt een tasje met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Wij hopen iedereen op 16 maart a.s. te mogen verwelkomen!

Tasjes die niet op vrijdagavond opgehaald kunnen worden, kunnen vanaf zaterdag op het wedstrijdsecretariaat worden opgehaald en daarna op de trainingsavonden.