IFC JO15-5 wint met grote cijfers van De Alblas JO15-4

zat 24 sep : De Alblas JO15-4 – IFC JO15-5 0-8

Een prachtige dag weer en uitstekende omstandigheden voor een partijtje voetbal tegen De Alblas. Twee weken geleden waren we daar ook op bezoek voor een bekerwedstrijd, maar nu voor de competitie tegen een ander C-team…
Allereerst onze waardering voor de vele toeschouwers die onze mannen wekelijks langs de lijn aanmoedigen; het is geweldig om te zien hoeveel mensen er iedere keer aanwezig zijn om te genieten – want dat doen we!!!
Laten we hopen dat we, als de weersomstandigheden minder zijn, ook op jullie kunnen rekenen:-)
We begonnen iets later dan gepland, maar toen gaven we ook direct vol gas en in de eerste minuut,met zijn eerste actie deed Rick het net van het doel van de tegenstander al trillen; 0-1…!!!!
Dit beloofde een heerlijke wedstrijd te worden en duidelijk was het verschil tussen de eerstejaars van De Alblas en onze (ervaren) jongens – zowel fysiek als voetbaltechnisch waren we de betere partij.
Had De Alblas een minder goede keeper gehad dan zou het zomaar de eerste helft al duidelijk uitgespeeld zijn, maar hij stond zijn mannetje en wist menig schot te keren en daarnaast hadden we ook een beetje pech in de afwerking; onzuiver en soms net niet…
Ondanks deze lichte pech werd het toch een waar doelpuntenfestijn met twee doelpunten van Rick, drie van Jerry, eentje van Tigo en ook drie door Dylan – eindstand 0-8.
Conclusie; wij waren een maatje te groot voor deze tegenstander 🙂
Laten we deze trend wel doorzetten voor de rest van de competitie en dan kan het nog een mooi jaar worden!
Komende zaterdag spelen we thuis tegen Dubbeldam om 12:30 uur – verzamelen om 11:45 uur zodat we voldoende tijd hebben – 30 minuten voor aanvang blijkt toch iets te kort te zijn.
Dubbeldam heeft de eerste twee wedstrijden van deze competitie niet kunnen winnen, dus rekenen wij op een klinkende overwinning – afgesproken?
Vanavond en donderdag lekker trainen – tot dan!
Groet,
Remy en Marco