IFC JO15-5 leidt eerste verlies sinds 23 wedstrijden tegen Groot-Ammers JO15-5

Hallo allemaal!
Als ik de wedstrijd van afgelopen zaterdag in 1 woord moet omschrijven, dan moet dat frustratie zijn…
Frustraties bij spelers, bij de leiding en bij (sommige) ouders:-)
Maar na enkele dagen van relativering en denkend aan we wat met ons “vrienden-team” bereikt hebben, kunnen we alleen maar supertrots zijn!

Groot-Ammers JO15-2 – IFC JO15-5 : 3-2

Voor de winterstop kampioen en nu zullen we wederom in de top 3 eindigen. Afhankelijk van de beslissing van de KNVB over de gestaakte wedstrijd tegen Alblasserdam en het resultaat van de wedstrijd tegen ASWH.

Ik heb even geteld, maar het was 23(!) wedstrijden geleden dat JO15-5 verloren had en dan is het echt geen schande, en zeker niet alle frustraties en irritaties waard om te verliezen van een tegenstander waarbij alles mee zat en wanneer het bij ons niet lekker loopt – leek een beetje op Woudenstein, afgelopen zondag; IFC telde de punten al tegen Groot-Ammers en was al bezig met een, eventueel, kampioenschap en Groot-Ammers speelde vrij en had niets te verliezen…
Maar goed, niet langer getreurd, streep eronder en we gaan ons richten op de laatste officiële wedstrijd van ons dream-team in de huidige bezetting want het seizoen is na zaterdag voorbij en met enkele spelers, die in de C blijven en enkele jongens, die stoppen met voetballen, valt dit team uit elkaar.
Even resumé; beslist de KNVB in ons voordeel en krijgen wij de 3 punten voor de gestaakte wedstrijd tegen Alblasserdam EN winnen we zaterdag van ASWH dan zijn we kampioen. Iedere andere beslissing en uitslag levert ons een tweede (of derde plek op) in deze competitie.
Nog steeds een prestatie van formaat voor een elftal wat al jaren samengesteld wordt op basis van vriendschap en gezelligheid, minder op kwaliteit, en vorig jaar zelfs gepromoveerd is!
Deze prestatie hebben de spelers, uiteraard, aan zichzelf te danken, maar heel belangrijk is geweest de training en coaching van Remy, Barry en de laatste 2 maanden ook van Steven. Deze mannen hebben onze jongens aangevuurd, gemotiveerd, technisch beter gemaakt maar vooral ook veel plezier laten beleven op en om het veld – hiervoor heel veel dank!
Ook de spelers van JO15-2 en JO15-3; Martijn, Mike, Joey, Bastiaan en Timo – die ons week na week geholpen hebben; bedankt!
De laatste weken was het wel wat “spannender” in en om het veld, maar ook dat hoort bij het voetbal…
Laten we er zaterdag nog een mooie pot van maken, zodat we het seizoen op een positieve manier kunnen afsluiten – los van wat het resultaat ook zal worden!
Verzamelen om 11:45 uur bij ASWH.
Donderdag nog een laatste training en dan zaterdag knallen!!!
Groet,
Marco