IFC JO15-5 – Nieuw Lekkerland JO15-2, 12-11-2016, 5-0

Met een gevoelstemperatuur die aanzienlijk lager was dan de werkelijke temperatuur, waren we weer klaar voor een volgende competitiewedstrijd.

Alleen Youri ontbrak wegens ziekte.

We kunnen kort en duidelijk zijn over deze wedstrijd; wij waren veel en veel beter. Op ieder aspect van het spel delfde de tegenstander het onderspit; fysiek, technisch maar ook op het sportieve vlak waren we de bovenliggende partij.

Het is dat wij te weinig scorend vermogen hebben en soms gewoon domme pech, anders was het bijna zielig geweest voor Nieuw-Lekkerland.

Nu waren het “maar” 3 doelpunten voor IFC in de eerste helft; 1 x Rick en 2 x Tigo. Maar als alle kansen waren benut, had het voor rust al zomaar 8-0 kunnen zijn…

En dat is meteen de kern van het probleem bij onze jongens; er wordt goed gevoetbald alleen te weinig doelpunten gemaakt. Dit fenomeen speelt ons wekelijks parten en is heel jammer, maar helaas.

De tweede helft wist onze kleine, grote ster Gio zijn doelpuntje mee te pakken en maakt Rick het af met zijn 14e(!) treffer dit seizoen; een welverdiende overwinning was een feit!

Iedere wedstrijd winnen betekent handhaving van de tweede plek achter Oranje-Wit en dan is er op 10 december de match tegen de koploper, waarin het dan allemaal moet gebeuren…

Maar alles valt of staat met blijven winnen en dat moet kunnen de komende weken tegen Groote Lindt, Sliedrecht en Rijsoord.

En om met Groote Lindt te beginnen a.s .zaterdag uit om 10 uur – 09:30 uur verzamelen aldaar.

Mocht er iemand mee willen rijden, dit even melden in de groepsapp.

Gisteren met de hele groep (15 man – goede opkomst👍🏻) lekker getraind, donderdag nog een keer en dan zien we elkaar zaterdag om half tien bij Groote Lindt – tot dan!