IFC JO15-5 wint met ruime cijfers van Rijsoord JO15-3

Hallo allemaal!
op een prachtige zaterdagochtend verzameld in Ridderkerk, Rijsoord voor een volgende competitiewedstrijd tegen JO15-3 – een team uit de onderste regionen van onze poule en daarom waarschijnlijk geen tegenstander van formaat.
Maar onderschat nooit je tegenstander en de bal is rond…
Vanaf het eerste fluitsignaal van de “bijzondere” scheidsrechter bleek waarom Rijsoord slechts 6 punten uit 8 wedstrijden had en wij 22 punten uit een zelfde aantal wedstrijden. Het niveau verschil was dermate groot en werd tijdens het spelletje steeds groter; weinig tot geen weerstand en de enkele keer dat Rijsoord over de middenlijn kwam, was als IFC een fout maakte waardoor Rijsoord er door kon glippen, maar nagenoeg zonder gevaar.
Dit verschil in niveau resulteerde in een vijftal doelpunten voor rust van Rick, Tigo, Dylan en Jerry zelfs tweemaal.
De tweede helft was nagenoeg gelijk aan de eerste helft met nog vier doelpunten van Gio, Lucas en nog tweemaal Dylan. Hadden we alle kansen benut had het nog veel erger geweest voor Rijsoord, maar 0-9 is een uitstekende uitganspositie voor de volgende, super-belangrijke, competitiewedstrijd tegen de koploper Oranje-Wit.
Deze wedstrijd is alles bepalend voor het Najaars-kampioenschap 2016 in onze poule; winnen wij, dan staan we bovenaan en kunnen we, bij winst op Groote Lindt op 17 dec, kampioen worden.
Verliezen we die wedstrijd dan kunnen we maximaal tweede worden in deze competitie – uiteraard een goed resultaat maar als een kampioenschap binnen handbereik is, dan willen we daarvoor strijden en het maximale geven, toch?
Dus ik stel voor dat alles spelers de komende dagen vroeg naar bed gaan, goed eten en geen rare fratsen uithalen om a.s. zaterdag 10 dec voor 300% gemotiveerd klaar te zijn voor de wedstrijd!
Uiteraard hoop ik dat er heel veel (groot)ouders, broers, zussen en overige familie/vrienden aanwezig zullen zijn om onze jongens aan te moedigen….!
Vanavond en donderdag een goede training ter voorbereiding en dan zijn we er zaterdag klaar voor!!!