IFC JO15-5 wint weer met ruime cijfers

VVAC JO15-2 – IFC JO15-5 0-5

Tekst: Marco Mostert

Afgelopen zaterdag de vierde competitiewedstrijd en met drie overwinningen op zak, zitten we in een goede flow en keken we uit naar deze wedstrijd om opnieuw drie punten, en hopelijk voldoende goals, aan onze score toe te voegen.

Uit naar VVAC en om 08:30 uur voetballen is echter geen pretje…Om 07:30 uur(!) verzamelen bij de Ridderhal – pfff – echt vroeg!

We begonnen de wedstrijd vol goede moed en de vraag was niet of we zouden winnen, maar met hoeveel doelpunten J

Deze gedachte kan ook voor overmoed zorgen en de bal is rond, dus werd een ieder op scherp gezet om vooral te blijven voetballen en er niet te gemakkelijk over te denken.

VVAC had er zeker een paar leuke voetballers tussen lopen, maar zette IFC druk dan werd al snel het doel van de thuisspelende ploeg gevonden.

Echter scoren wilden nog niet echt lukken…

Maar gelukkig deed Rick wat zijn taak is in dit team; scoren! En met 0-1 gingen we de rust in.

De tweede helft ging het een stuk gemakkelijker en liet VVAC meer en meer de schouders hangen. Vooral fysiek wisten onze jongens menig duel te winnen en met nog drie doelpunten van Rick en eentje van Jerry, gingen we tevreden het veld af – goed gedaan, mannen!

Komende zaterdag spelen we DE wedstrijd tegen onze directe tegenstander Oranje-Wit. Zij hebben ook vier wedstrijden gewonnen maar met een veel beter doelsaldo is een overwinning de enige kans om boven hun te komen.

We spelen om 12:45 uur en stel voor om, om 12 uur te verzamelen zodat we ruim de tijd hebben om ons voor te bereiden op deze match.

Vanavond en donderdag een goede training ter voorbereiding met de uitgebreide technische staf en dan weet ik zeker dat wij zaterdag kunnen winnen…