IFC JO17-1 speelt oefenwedstrijd tegen IFC JO19-2 en wint nipt

Verslag: Jacques Grossouw
Fotoverslag: Jacques Grossouw (het was weer te donker voor mooie foto’s)

JO17-1 speelt in de 4e divisie en JO19-2 is van de 4de klasse gepromoveerd naar de 3e klasse en we waren benieuwd of het verschil in voetbalniveau op zou wegen tegen een hogere leeftijd. JO17-1 wilde vooral spelen met wat ingeleende spelers ut de JO15, want de volgende wedstrijd zijn niet alle spelers beschikbaar en dan wil je als coach natuurlijk wat uitproberen.

JO19-2 had ook geen compleet team en hadden ook wat spelers opgeroepen. Vincent Wijn van JO17-2 en Daan en Ingmar, geen lid van IFC meer, maar bijzonder geïnteresseerd in de sterkte van JO19-2. Als JO19-2 volgend seizoen door kan gaan bij de senioren dan zou het zo maar kunnen zijn dat zij weer lid worden. Vincent speelt een prima wedstrijd. Hij kan makkelijk meedoen met JO19-2.

De wedstrijd, onder de bezielende leiding van Owen, ging gelijk op. JO19-2 speelt z’n beste voetbal van dit seizoen en JO17-1 is een leuk voetballend team. De voorsprong van JO17-1 wordt snel tenietgedaan door een even mooi doelpunt van JO19-2. Lang blijft het gelijk op gaan.

De tweede helft begint en iedereen verwacht dat nu de conditie mee gaat spelen. JO17-1 traint twee keer per week, en JO19-2, als ze trainen, maar één keer per week. Studie gaat voor voetbal. Toch kwam niet de verwachte walk-over. Wel scoort JO17-1 de winnende treffer.

Owen bedankt voor het fluiten. Prima gedaan! Vincent, Daan en Ingmar bedankt, het was echt weer leuk om jullie te zien!