IFC JO17-3 krijgt oorwassing van SSW JO!7-1

SONY DSC

Fotoverslag vind je hier

Vorig seizoen had SSW de ambitie om kampioen te worden. Ze leken er het team voor te hebben, maar verloren twee keer van IFC B3. Bij aankomst is de eerste vraag of dat meisje nog meedoet en ze ballen hun vuist als ik zeg dat Lisa naar de damesafdeling is gegaan.

Ze willen vandaag sportief revanche.

JO17-1 is bijna hetzelfde team als vorig jaar. Een aantal spelers heeft meegespeeld in de bekerwedstrijd tegen IFC Zaterdag 1.

De eerste helft begint en na vier minuten is een vrije trap op randje 16 de inleiding van het eerste doelpunt. De bal gaat over onze keeper het doel in en SSW viert de voorsprong.

SONY DSC

Het tweede doelpunt wordt afgekeurd omdat een speler van SSW buitenspel stond. Er is enig protest maar de scheidsrechter is dezelfde scheidsrechter die we in de C’s hadden. Hij fluit strak en keurt het doelpunt af.

SONY DSC

Voor de rust krijgt IFC nog wel wat kansen en kansjes maar is het toch SSW dat de voorsprong vergroot. We gaan rusten met 2-0 voor SSW en er is nog hoop dat we dichterbij kunnen komen en in elk geval een grote afstraffing kunnen voorkomen.

De tweede helft begint met een aanval van SSW, die gelukkig niet leidt tot een doelpunt. Maar meteen de tweede aanval is wel raak 3-0.

Even later een prima aanval van IFC. De keeper van SSW heeft echter de bal. Als SSW dan de 4-0 scoort is de wedstrijd gespeeld. IFC wekt niet de indruk er nog voor te willen gaan en SSW blijft aanvallen.

SONY DSC

IFC combineert leuk tot het strafschopgebied en loopt dan vast in de uitstekend opgestelde verdediging van SSW. En de einduitslag is zelfs 8-0.

SSW heeft twee spelers die het echte verschil maken. Jorenzo is er daar eentje van en als je die niet onschadelijk weet te maken dan gebeurt er dus wat we vandaag gezien hebben.

SONY DSC

SONY DSC

Nog een vervelend moment als Dennis bij het tegenhouden van de aanval van SSW de bal tegen zijn hoofd krijgt en even stil blijft liggen. Hij is aanspreekbaar maar heeft wel hoofdpijn. Wouter moet dus de laatste minuten gaan keepen, wat hij overigens prima kan.