IFC JO19-3 verliest van een heel goed Wieldrecht JO19-2

Tekst: Jacques Grossouw
Foto’s: Niet zo veel, want een natte camera is niet leuk. Ze komen later……

Sommige wedstrijden zijn gewoon niet leuk. Vandaag was er zo eentje. Het weer was bijzonder slecht, veel wind, veel regen en gewoon koud. Het meegereisde uitpubliek werd door Trainer Harrie gevraagd of er dekens in auto’s liggen.

En de wedstrijd zelf was ook niet top. Wieldrecht lijkt te laag ingedeeld. Een wedstrijd met 14-0 en een wedstrijd met 7-1 winnen laat zien dat ze makkelijk scoren en weinig doelpunten tegen hebben. De truc die ze hebben was wel duidelijk. De nummer 10 en de nummer 15 (ze hadden dubbele nummers, maar ik bedoel hun aanvoerder en de speler met de roze voetbalschoenen) kunnen een bal onder controle krijgen en ze hebben een goede voortzetting. Zij bepalen het spelbeeld van Wieldrecht en als je ze op 4 meter afstand dekt is de uitkomst niet verrassend.

Wij stonden er bij en keken er naar met na een paar minuten broeken die tegen de huid aangeplakt zaten van de nattigheid.

Ik kan proberen om er een spannend verhaal van te maken, maar de 7-2 vertelt het echte verhaal. Ze hebben nu drie doelpunten tegen. En omdat ik dienst had bij IFC als terreinmeester ben ik in de pauze weggegaan. Het eerste doelpunt van IFC was in elk geval een schone. Snel tikken en dan zie je dat elke tegenstander het moeilijk heeft. Kortom, dat moeten we vasthouden en verder gewoon snel vergeten en naar de volgende wedstrijd.