IFC oefent bij Groote Lindt

In de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding op de herstart van de competitie op 19 februari speelt IFC in aankomende zaterdag 12 februari in Zwijndrecht om 14.30 bij en tegen Groote Lindt.

Na het eerdere oefenverlies tegen VVGZ en de ruime winst tegen VVOR, speelde IFC afgelopen dinsdagavond in de FidusCup tegen Bolnes. Met liefst 10 junioren in de selectie won IFC deze wedstrijd na een eindstand van 2-2 met de strafschoppen.

Tegenstander Groote Lindt
vv Groote Lindt is opgericht in augustus 1929.
Voor het tweede seizoen staat het eerste team onder leiding van de inmiddels bijgetekend hebbende trainer Randall Neeskens. Zijn elftal komt dit huidige seizoen 21-22 voor het zesde seizoen achterelkaar uit in een derde klasse.
In de derde klasse D van West 2 staat het team op de negende plaats in de middenmoot met 9 punten (2x winst en 3x gelijk) uit negen wedstrijden en een doelsaldo van 17 voor en 18 tegen. De laatste gespeelde competitiewedstrijd eind november won Groote Lindt met 1-0 van Zwarte Pijl. Teamtopscorer is Wesley de Hoog met 5 treffers.

De ploeg uit Zwijndrecht speelde afgelopen zaterdag knap met 2-2 gelijk in een oefenwedstrijd bij het in de tweede klasse uitkomende Strijen.

De supporters van Groote Lindt en IFC, die hun favorieten in deze voorbereiding aan het werk willen zien, zijn welkom.

Tot ziens!

Cees van Heeren