IFC oefent bij SHO Oud Beijerland

In de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding speelt IFC aankomende zaterdag 20 augustus in een uitwedstrijd in Oud-Beijerland opnieuw tegen een ploeg die uitkomt in de eerste klasse, SHO.

Tegenstander SHO
Het eerste elftal van SHO uit Oud-Beijerland, komt dit seizoen uit in de zaterdag 1e klasse C met overwegend regio tegenstanders als Rijsoord, RVVH, De Zwerver en Heerjansdam.
Ingaande het seizoen 2015-2016 komt het team onafgebroken uit in een zaterdag eerste klasse. In het seizoen 18-19 bereikten ze met een derde plaats de hoogste eindklassering.
Afgelopen seizoen speelden zij zich op de laatste speeldag veilig en eindigde men na 26 gespeelde wedstrijden op de 11e plaats met 30 punten en een negatief doelsaldo van 39 voor en 52.
Voor dit seizoen staat het team voor het eerst onder leiding van trainer Gilberto de Widt, die in het verleden onder andere Leonidas zondag trainde.
Afgelopen zaterdag won SHO zijn eerste oefenwedstrijd met 1-4 bij SSS, een competitietegenstander van IFC. Afgelopen dinsdagavond werd er vervolgens met 4-4 gelijkgespeeld tegen Spirit (2e klasse).
In deze twee wedstrijden scoorden zowel Kevin Angel, Roy vd Pligt als Rick Schouten elk twee doelpunten.

De supporters van SHO en IFC, die hun favorieten in deze voorbereiding op het seizoen 2022-2023 (weer) aan het werk willen zien, zijn uiteraard hartelijk welkom op Sportpark De Kikkershoek aan de Langeweg 18 te 3262 LE Oud-Beijerland.

Tot ziens!
Cees van Heeren