IFC oefent tegen mede hoofdklasser TAC´90

Voor woensdagavond 12 augustus staat voor IFC de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het programma.
Tegenstander is De Takdier Boys Amar Deep Combinatie´90 (TAC´90) uit de wijk Moerwijk in Den Haag die op 9 november 1990 is opgericht.

LogoDe wedstrijd op Sportpark Schildman in Hendrik Ido Ambacht begint om 20.00 uur.
TAC´90 stond bij het stopzetten van de competitie in maart jl. op de 2e plaats in de eerste klasse met 30 punten uit 16 wedstrijden en een doelsaldo van 46 voor en 22 tegen. Net als koploper TOGB (33 punten uit 17 wedstrijden) is de ploeg door de KNVB gepromoveerd naar de hoofdklasse.
Ze zullen dit seizoen voor het eerst op dit niveau uitkomen. Trainer Mario Koswal is bezig aan zijn vierde seizoen bij de club en kan naast zijn eigen selectie ook indien nodig beschikken over de selectiespelers van het o23 team dat gaat uitkomen in de 3e divisie D. Als nieuwe spelers konden onder andere verwelkomd worden Bojaada en Irzi (beiden Te Werve) en Romano (FC Boshuizen).

TAC´90 speelde al vier oefenwedstrijden. Tegen Mollo United (0-2), Leonidas (3-1), Zwaluwen Vl. (3-1) en afgelopen weekend tegen 3e divisieploeg Quick (1-5).

In het seizoen 2015-2016 speelden beide teams tegen elkaar in de competitie van de eerste klasse. Beide wedstrijden werden door IFC toen zeer ruim gewonnen (1-6 en 7-0).

Hopelijk kunnen wij woensdagavond weer een aantrekkelijke wedstrijd zien met veel doelpunten.

Tot ziens!

Cees van Heeren