IFC ontvangt in regio derby Groote Lindt

Afgelopen zaterdag is de competitie begonnen, waarbij het door velen (in de regio tenminste) favoriete IFC niet verder kwam dan een doelpuntloos gelijkspel bij Internos.
In de tweede wedstrijd staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is het naburige Groote Lindt, dat zijn eerste duel juist zeer overtuigend met 5-1 won.

Tegenstander Groote Lindt
vv Groote Lindt is opgericht in augustus 1929.
Voor het derde seizoen staat het eerste team onder leiding van trainer Randall Neeskens. Zijn elftal komt dit huidige seizoen 22-23 voor het zevende seizoen achterelkaar uit in een derde klasse.
Vorig seizoen in de derde klasse D van West 2 eindigde het team op een bescheiden 10e plaats met 31 punten uit 26 wedstrijden.

Dit seizoen was er in zijn bekerpoule winst met 5-1 tegen DHV en met 3-0 op Oranje Wit 2. Hoewel er daarna een 1-2 verlies was tegen Dubbeldam, wordt er wel verder gebekerd.
Afgelopen zaterdag bij de competitiestart is thuis met 5-1 gewonnen van Oud-Beijerland door doelpunten van Hicham Bachau 2x, Nasir el Arbaoui, Danny Bos en Moustakiem Atlagh.
Hierbij dient wel genoemd te worden, dat bij een 2-1 stand, tegenstander Oud-Beijerland door een rode kaart met 10 man verder moest.

Waar te zien?
Beide ploegen zullen gebrand zijn op een positief resultaat om zodoende in het prille stadium bovenin de rangschikking te staan.
De supporters van IFC en Groote Lindt, die hun favorieten in deze regioderby aan het werk willen zien, zijn hartelijk welkom. De wedstrijd op Sportpark Schildman vangt op 1 oktober om 15.00 uur aan.

Deze middag hebben we ook een pupil van de week