IFC ontvangt nummer drie in de stand Internos

In de tweede wedstrijd van het drieluik voor koploper IFC tegen de nummers vier, drie en twee in de stand wordt het op de derde plaats staande Internos ontvangen in Hendrik Ido Ambacht. Dit is de enige ploeg tot nog toe waartegen IFC niet wist te scoren en winnen.

De Tegenstander R.K.V.V. Internos:
De van oorsprong Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Internos afkomstig uit Etten-Leur in de provincie Noord-Brabant is op 16 juni 1928 opgericht. Ingaande het seizoen 2018-2019 komt het eerste elftal op zaterdag uit.

Dit seizoen:
Het team van trainer Paul van Dijk won hun bekerpoule, maar in de daaropvolgende ronde werd met 1-2 verloren van SCO.
In de competitiestand staan ze na 12 wedstrijden met 24 punten op de derde plaats. Er werd zeven keer gewonnen en drie keer gelijkgespeeld. Twee keer moesten de punten aan de tegenstander gelaten worden. Beide keren in een uitwedstrijd. Bij Klundert was de nederlaag 2-0 en op 21 januari jl. met 1-0 bij Oud-Beijerland. Vorige week was er dan een 3-1 thuiswinst tegen DFC.
Teamtopscorer is Sven van Zwam met negen doelpunten.

De heenwedstrijd:
Bij de seizoenopening op 24 september eindigde de heenwedstrijd in een regenachtig Etten-Leur in een doelpuntloos gelijkspel. Hierbij moest Internos het laatste kwartier met tien man spelen en hadden beide teams kansen gehad om een overwinning te boeken.

Waar te zien:
Zal IFC zijn ongeslagen status weten te behouden en thuis wel van Internos kunnen winnen of zal de ploeg uit Etten-Leur juist opnieuw punt(en) weten te veroveren? Kom dus kijken!
De competitie wedstrijd op Sportpark Schildman, start zaterdag 4 februari om 15.00 uur.

Cees van Heeren