IFC op bezoek bij het thuis sterke Zwaluwe

Zaterdag 25 maart staat er voor IFC de uitwedstrijd in Lage Zwaluwe tegen de plaatselijke trots op het programma. De Ambachtse koploper zal ongetwijfeld een warm welkom krijgen van het al 14 achtereenvolgende thuisduels ongeslagen Zwaluwe.

De vv Zwaluwe:
De vv Zwaluwe afkomstig uit het Noord-Brabantse Lage Zwaluwe, gemeente Drimmelen van trainer Jack Beusenberg staat momenteel op de 6e plaats in de stand met 26 punten. Er werden zeven wedstrijden gewonnen, vijf keer gelijkgespeeld en ook vier keer verloren. Het doelsaldo is positief met 18 doelpunten voor en slechts 15 tegen. De meerderheid van de punten zijn op het eigen sportpark behaald, namelijk 16. Geen enkele thuiswedstijd is dit seizoen verloren. Zo werd er gewonnen van DFC, Oud-Beijerland, Seolto en SSS. In totaal is het elftal thuis dus al 14 wedstrijden ongeslagen, waarbij de laatste nederlaag dateert van 15 maart 2022 tegen Kapelle. Timo Merks is de huidige teamtopscorer met 4 treffers.

De heenwedstrijd:
Begin november 2022 is de heenwedstrijd gespeeld. Na een 1-0 ruststand won IFC uiteindelijk, mede door drie doelpunten in het laatste kwartier, met 5-0 door doelpunten van Mitchel Ott, Danny en Michael Slingerland en 2x Yoeri Rombouts.

Waar te zien:
Zal Zwaluwe zijn ongeslagen thuisstatus ook tegen IFC kunnen vasthouden? Blijft IFC deze competitie ongeslagen en doet het een dikke stap richting het kampioenschap? Kom dan kijken! De wedstrijd op Sportpark De Kwarrehoek aan de Oudeweg 24 A te 4926 BV te Lage Zwaluwe start zaterdag 25 maart om 14.30 uur.

Cees van Heeren